- Festivalpark Werchter

Over Werchter Boutique

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier. Van ’s middags tot de nacht valt.

Veelgestelde vragen

Tickets zijn uitverkocht!

Tickets voor Werchter Boutique 2023 zaterdag 17 juni zijn UITVERKOCHT! Schrijf je in voor de wachtlijst via ticketmaster.be. 

Een ticket kost 108 euro (inclusief servicekosten en mobiliteits- en ecobijdrage) in voorverkoop.

Een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat gegarandeerde toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van P!NK, is te koop aan 159 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage) per ticket.

Wat zijn Golden Circle-tickets?

Een Golden Circle ticket geeft gegarandeerd toegang tot het publieksvak net voor het podium tijdens het concert van P!NK. Tijdens de andere concerten hebben ook andere festivalgangers toegang tot dit vak tot de capaciteit bereikt is. Tijdens het concert van P!NK hebben uitsluitend festivalbezoekers met een bandje dat toegang verleent tot de Golden Circle toegang tot dit vak.

Eerste hulp bij ticketproblemen

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Veilig tickets kopen

Bestel je tickets via onze officiële ticketpartner ticketmaster.be. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoop platform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de structurele doorverkoop van tickets aan banden legt. Desondanks tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt gekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Lees meer hierover via FOD Economie.

Kan ik met het openbaar vervoer naar Werchter Boutique?

Meer info over mobiliteit volgt binnenkort op deze website!

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Tickets worden pas in juni, in aanloop naar het festival bezorgd. We kiezen bewust voor deze uitgestelde verzending met als voornaamste doel de handel op de zwarte markt en ticketfraude tegen te gaan.