- Festivalpark Werchter

Over Werchter Boutique

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier. Van ’s middags tot de nacht valt.

Veelgestelde vragen

Lost & Found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostand verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het binnen bij de infostand.

Onze dienst lost & found is tot donderdag 6 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be

Op vrijdag 7 juli worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be.

Kan ik na het festival mijn niet-uitgegeven Coins terugbetaald krijgen?

Ja, je kan een refund aanvragen vanaf donderdag 22 juni 2023 om 11u tot en met donderdag 6 juli 2023 om 23u59 via dit terugbetalingsformulier. Als deze periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag.  Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen dien je je te registeren.