Zaterdag 8 juni 2019 // Festivalpark, Werchter

Tickets

Tickets

Een ticket voor Werchter Boutique kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via Proximus Go For Music en Ticketmaster.

Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Fleetwood Mac, te koop aan 150 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Voor concertgangers met een handicap zijn er ‘specifieke tickets rolstoelpodium’ in verkoop.

Belangrijk! Koop enkel tickets via de officiële verkooppunten. Tickets aangeboden op veilingsites of de secundaire markt geven geen garantie tot geldigheid. Je loopt het risico de toegang tot het festival geweigerd te worden. Wees alert. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Eerste hulp bij ticketproblemen

Onze ticketpartner Ticketmaster helpt je graag verder met je vragen:

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster zijn elke werkdag – van maandag t/m vrijdag – van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u bereikbaar via:

  • Voor oproepen vanuit België: 070 222 107 (0.30€/min)
  • Voor internationale oproepen: +32 (0)70 222 107 (0.30€/min)

Houd best eventuele reservatiegegevens bij de hand, dat vergemakkelijkt het hulp bieden.

Specifieke tickets 'Rolstoelplatform' voor bezoekers met een handicap

Personen met een handicap dienen voor Werchter Boutique SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren door dit formulier in te vullen.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, …) op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 15 mei 2019.

  • Voor vragen omtrent de aankoop van tickets voor het rolstoelpodium, kan je terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 223 193.

  • Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Opgelet met ticketaanbod via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media!

Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen ticketmaster.be en proximusgoformusic.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Meer praktische info