- Festivalpark Werchter

De line-up van Werchter Boutique, dat op zaterdag 17 juni plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter, is rond. S10, Selah Sue en Ellie Goulding vervolledigen de affiche. Top of the bill staat P!NK te blinken. Ook OneRepublic en Goldband geven present. Net als 63.000 festivalgangers. Want Werchter Boutique is nu reeds helemaal uitverkocht. 

Opener S10 is in thuisland Nederland uitgegroeid tot de kroonprinses van de alternatieve pop. Als gaststem in ‘Onderweg’ van Bazart laat ze zich ook hier opmerken. Met het prachtige ‘De Diepte’, de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2022, verovert ze harten overal ter wereld. 

Selah Sue is een topper in Frankrijk en de Benelux. Met debuut ‘Raggamuffin’ (2010) is het al raak. Ze vindt onderdak bij het Franse toplabel Because. Haar jongste album ‘Persona’ (2022) is een zorgvuldig opgebouwd werkstuk. Wereldklasse uit Bertem. 

Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals ‘Noodgeval’, ‘De Langste Nacht’, ‘Witte was’, ‘Dit is voor Jou’ en ‘Alles Kapot’ maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen. 

Ellie Goulding’s waarmerk is meezingpop met een elektronische rand. Een singer-songwriter op de dansvloer. Bij ons scoort Goulding het hardst met ‘Burn’, ‘How Long Will I Love You’ en ‘Love Me Like You Do’. Goed voor onder andere 1 Sportpaleis (2016) en twee keer Rock Werchter (2014, 2016). Eind maart stelt ze haar nieuwe album ‘Higher Than Heaven’ voor. 

Ryan Tedder, frontman van OneRepublic heeft een bijzondere gave: dikke hits schrijven. In 2007 debuteert One Republic met 'Dreaming Out Loud'. En dat dromen heeft opgeleverd. Dat elke maand meer dan 40 miljoen streams genoteerd worden op Spotify is geen toeval. ‘Counting Stars’, ‘Run’, ‘Apologize’, ‘Rescue Me’ en recentste single ‘I Ain’t Worried’ herken je bij de eerste noot. 

Headliner P!NK staat er inmiddels voor gekend, voor adembenemende live shows. Het is de combinatie van een grootse productie en haar immens groot talent die het ‘m doet. Na haar show op Rock Werchter 2019 schreef Humo: "Dat ene uitroepteken in de naam van P!NK is een vergissing. Het moeten er minimaal vier zijn. Het charisma, het plezier, de uitvoering, de liedjes, de stem...” Komende zomer belooft ze de fans opnieuw een onvergetelijke livemuziek ervaring tijdens P!NK’s Summer Carnival 2023. P!NK debuteert eind jaren 90. De mix van pop en krachtige, door rock beïnvloede zang is een winnende combinatie die haar al tientallen jaren vaste klant maakt in de hitlijsten. P!NK is één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. Op vrijdag 17 februari verschijnt ‘Trustfall’, haar negende studioalbum.