- Festivalpark Werchter

P!NK is terug! Volgende zomer brengt haar nieuwe tournee de wereldster terug naar Europa. Het is van de indrukwekkende en volledig uitverkochte Beautiful Trauma World Tour in 2019 geleden dat P!NK in onze contreien was. ​Op zaterdag 17 juni 2023 is P!NK headliner van Werchter Boutique.

Ze staat er inmiddels voor gekend, voor adembenemende live shows. Het is de combinatie van een grootse productie en haar immens groot talent die het ‘m doet. Na haar show op Rock Werchter 2019 schreef Humo: "Dat ene uitroepteken in de naam van P!NK is een vergissing. Het moeten er minimaal vier zijn. Het charisma, het plezier, de uitvoering, de liedjes, de stem...” P!NK’s Summer Carnival 2023 wordt een nieuwe mijlpaal in haar carrière. Ze wil de fans een onvergetelijke livemuziek ervaring bieden.

P!NK debuteert eind jaren 90. Snel ontwikkelt ze haar eigen stijl. De combinatie van pop en krachtige, door rock beïnvloede zang is een winnende combinatie die haar al tientallen jaren vaste klant maakt in de hitlijsten. P!NK is één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. Op haar palmares: een lange reeks nummer één hits, miljoenen verkochte albums en concerttickets.

P!NK heeft tot nog toe acht studioalbums, één greatest hits album en één live album uitgebracht. Goed voor 60 miljoen verkochte albums en meer dan 75 miljoen singles. In haar prijzenkast: drie Grammys, één Daytime Emmy Award, zeven Billboard Music Awards, zeven MTV Music Awards (waaronder de 2017 Michael Jackson Vanguard Award), twee MTV Europe Awards, twee People’s Choice Awards en de BRIT Outstanding Contribution To Music Award. Die laatste ontving ze in 2019. Ze was de eerste niet-Britse artieste die de prestigieuze award toegekend kreeg. ​Op de Walk of Fame in Hollywood heeft ze een ster en meer recent, in 2020, werd ze bekroond als BillBoard Music Award's Icon.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 gaan in verkoop op vrijdag 14 oktober om 10 uur via ticketmaster.be. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage). Er is ook een limited edition ‘Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van P!NK, te koop aan 159 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage).

Meer namen voor Werchter Boutique worden later bekendgemaakt.