Thank you for joining us! See you in 2023 // Werchter Boutique
Thank you for joining us! See you in 2023 // Werchter Boutique

FAQ

Lost & found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostanden verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het gerust binnen bij de infostanden.

Onze dienst lost & found is tot donderdag 7 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be

Op vrijdag 8 juli worden alle nog niet opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be.

Wat met mijn ticket voor Werchter Boutique 2020?

Had je een ticket voor Werchter Boutique 2020? Dan had je tot december 2021 de kans om die bestelling door Ticketmaster te laten omzetten in krediet. Dat krediet kan je bij Ticketmaster vrij besteden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter tot en met 31 augustus 2023.

Als je je bestelling niet liet omzetten naar krediet, werd je bestelling automatisch overgezet naar Werchter Boutique 2022, dat plaatsvond op 19 juni 2022.

Deze maatregelen voor de hele live muzieksector kaderen in het besluit van de minister van economie en consumentenzaken. Ze beschermen zowel de consument maar beperken evengoed de impact van de corona-crisis voor de organisatoren. Lees hierover meer op deze pagina.

Heb je nog vragen? We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions-pagina van onze ticketpartner Ticketmaster. Nog vragen? De Ticketmaster-medewerkers staan tot je dienst!