16 mrt. 2021

Werchter Boutique kijkt vooruit naar 2022

Vandaag is aangekondigd dat Rock Werchter uitstelt naar 2022. Graag geven we jullie ook een update over Werchter Boutique. De voorbije maanden overlegden we intens met overheden, experten, andere festivals in binnen- en buitenland, dit met oog op een veilige heropstart. We zijn tot de conclusie gekomen dat we de festivals niet normaal kunnen voorbereiden noch hebben we de zekerheid dat ze zullen kunnen doorgaan in beste en volle vorm.  We willen de fans en artiesten enkel de allerbeste festivalervaring bieden. In de huidige omstandigheden kunnen we dit niet realiseren. Gezien de onzekerheid werd tot op heden nog geen datum voor #WB21 aangekondigd. Het spijt ons jullie te moeten meedelen dat die er ook niet zal komen. We moeten helaas een tweede keer uitstellen. 

We kijken ineens vooruit, naar 2022. Want dan staan we er weer. Er wordt achter de schermen al keihard werk gemaakt van de volgende editie. We gaan een topprogramma samenstellen. We gaan feesten, dansen, zingen. We kijken er naar uit jullie dan terug te zien. Van zodra we er iets over kunnen vertellen, lezen jullie het hier. Tickethouders vragen we om tickets bij te houden tot we datum en programma van Werchter Boutique 2022 bekendmaken. We danken jullie voor het begrip en vertrouwen.

En nu op naar betere tijden! Die komen er. Daar geloven we in. Zomer, livemuziek, Werchter. Dat is een magische combinatie. De goesting is ongelooflijk groot om de livemuziek deze zomer terug naar het Festivalpark te brengen. Het zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. We gaan op zoek naar de juiste en beste formule en komen bij jullie terug van zodra onze plannen uitgewerkt zijn. Lang leve livemuziek!

Take care, stay safe. Tot binnenkort.