6 nov. 2018

Fleetwood Mac headliner op Werchter Boutique!

Op zaterdag 8 juni viert Werchter Boutique het beste van de popmuziek. Fleetwood Mac, de headliner van het dagfestival in Werchter, heeft een patent op de sterkste popsongs. Al 50 jaar lang. Komende zomer plannen ze een handvol concerten in Europa. Het is een eer ze in het Festivalpark in Werchter te mogen verwelkomen. De legendarische band toert in nieuwe formatie, bestaande uit Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks, Christine McVie en nieuwkomers Mike Campbell en Neil Finn.

Fleetwood Mac. Dat zijn geweldige songs, gebracht door een bijzondere groep muzikale talenten. Toen we jamden met Mike en Neil voelden we de chemie. Het was duidelijk voor de groep dat zij de juiste toevoeging zijn om in Fleetwood Mac stijl verder te gaan. Het is nieuw en anders maar de typische Mac sound blijft intact”, vertelt Mick Fleetwood.

We zijn erg blij om muzikanten van het kaliber van Mike Campbell en Neil Finn in de Mac familie te mogen verwelkomen. Met hen gaan we alle hits waar de fans zo van houden brengen. Maar we gaan het publiek zeker ook verrassen met enkele parels uit ons rijke oeuvre.”, aldus de volledige groep. “Fleetwood Mac is altijd een creatieve evolutie geweest. Die spirit gaan we alle eer aandoen tijdens de komende tournee.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique met Fleetwood Mac start op vrijdag 9 november om 10u via Proximus Go For Music en Ticketmaster. Meer namen zullen binnenkort aan de line-up worden toegevoegd.