26 okt. 2017

Bruno Mars headliner Werchter Boutique 2018

Hij kan alles. Zingen, dansen, songs schrijven, Werchter Boutique headlinen. Let's set this party off right! Rasperformer Bruno Mars staat op zaterdag 16 juni in het Festivalpark in Werchter. En er is meer dan dat. Ook in 2018 brengt Werchter Boutique meer dan 1 topper. Het festival programmeert, net zoals afgelopen zomer, een parade van de beste popmuziek. Meer namen voor Werchter Boutique 2018 volgen binnenkort. 

Bruno Mars start met geweldige songs te schrijven voor anderen. In 2010 trekt hij zijn solo-carrière op gang. Debuutalbum ‘Doo-Wops and Hooligans’ laat horen hoe uniek zijn talent is en hoeveel we van hem mogen verwachten. In 2011 staat hij op Rock Werchter. Even later verkoopt hij Vorst Nationaal uit. The only way is up. Tweede album 'Unorthodox Jukebox' brengt meer en nog beter. Het wordt duidelijk dat de Amerikaan - geboren op Hawaï - even slim en funky is als Prince en van Michael Jackson de kunst heeft geërfd om perfecte pop te maken. Sinds ‘Uptown Funk’ (2014) - de dansbom zit ondertussen aan bijna 3 miljard views op YouTube - is de hele wereld daar ook van overtuigd. Met zijn jongste album '24K Magic' (2016) doet hij er nog een schep bovenop. Hij is nu - op zijn 32ste - een man van vele awards, van miljoenen sales, van alles wat blinkt. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug. Bruno Mars is dé popster van de 21ste eeuw.

Een ticket kost 89 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via Proximus Go For Music en Ticketmaster.